Hlavní obsah
Článek

Další soutěž krásy má svoji vítězku. Miss Army se stala hodně drsná studentka Klára Bartošová z Hradce Králové. A má opravdu zvlášní životní motto: „ Až umřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit pr**l.“

Na army světe má ráda muže v uniformách, jinak ji baví koně a jezdectví, rock a má slabost pro čokoládu. Vítězka porotu zaujala také svou volnou disciplínou – v časovém limitu dvě minuty nasprejovala a ručně barvou domalovala siluetu Miss Army se samopalem a šerpou ve velikosti 2x2 metry.

Krásky orientující se ve světě army soutěžily v šesti disciplínách – rozhovor s moderátorem, hod granátem na maketu tanku, sborka polního telefonu, test fyzické zdatnosti pod vedením populární cvičitelky Hanky Kynychové, volná disciplína a promenáda v letním army outfitu.

Vicemiss Army se stala pětadvacetiletá učitelka v mateřské škole Michaela Vojáčková z Brna, která je členkou Vojensko-historického klubu Kentaur. II.Vicemiss Army České republiky 2012 byla zvolena třiadvacetiletá kráska Renata Kleprlíková z Červeného Kostelce.

Reklama

Další články

Načítám