Hlavní obsah
Článek

Reality show Farmář hledá ženu se chýlí ke konci a diváci už viděli, že Honza Pokorný alias Indián se dal vášnivě dohromady s tmavovlasou Lenkou Košařovou (36). Jenže i když jim to spolu během soutěže klapalo, stejně se nakonec oženil s jinou. A co na to prodavačka Lenka říká s odstupem? O svém bývalém milenci mluví už jen jako o panu Pokorném. A nechce ho už vidět. „Nestýkáme se,“ svěřila se Super.cz Lenka.

Přitom to byla tak velká láska! V posledním dílu Honza se svou vyvolenou zjistili, že se dobře snesou i po společném probuzení v jedné posteli. A když se Lenka s farmou rozloučí, Honzovi se po ní stýská a těší se na ni v Praze, kde stráví noc v luxusním hotelu.

Jenže pár měsíců poté jsou jejich vztahy na bodu mrazu. Když se Košařová rozpovídá o tom, že by ráda partnera, ale ne Pokorného, ani s malým „p“ na začátku, rychle dodává: „To už snad radši ne,“ říká rezolutně. O tom, jak k jejímu rozkolu s farmářem došlo, ale nechce mluvit.

„Přijde mi hloupé se k tomu vyjadřovat. Nikdy jsme to spolu nedořešili. Myslím, že jsme to oba pojali jako jeden hezký příběh. Spousta věcí ale byla jinak, než jak ve vysílání vyzněly. Střih udělá hodně, třeba když se dají záběry z jiného dne,“ dodala soutěžící z Farmáře.

Reklama

Další články

Načítám