Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pamatujete na úžasnou zpěvačku Madalenu Joao (28)? Soutěžila v první řadě Česko hledá SuperStar, dvakrát vyhrála Rozjezdy pro hvězdy. Čokoládová dívka, jejíž otec pochází z Angoly, je sice v rozpuku, ale nikoliv v tom sexuálním. V této rovině strádá. „Dva roky jsem neměla muže,“ řekla Super.cz Madalena.

„Nevím, čím to je. Chodím randit, ale nic víc z toho není. Nikdo mě poslední dobou nenadchl tak, že bych s ním chtěla být i intimně. Jsou to samí zvláštní týpci,“ diví se sama své smůle Joao, jejíž bratr Pluto se zase objevil v reality show VyVolení. Madalena stále čeká na toho pravého, ale doufá, že už ji na sebe nenechá dlouho čekat.

„Zájem by měli kluci z Brna, ale tam už tři roky nebydlím. Přesídlila jsem do Prahy. Začínala jsem tu jako prodavačka, ale zjistila jsem, že žádné zaměstnání na světě mě nedokáže naplnit tak jako hudba,“ svěřuje se. Za svým snem si jde tvrdě. Má v sobě hodně disciplíny, ale také miluje svobodu. Manažerka Markéta jí ale musí pomáhat a udávat jí směr a kázeň.

Madaleně se blýská na lepší časy. „Jezdím zpívat do Německa na Dny Afriky. Teď je vůbec o můj zpěv zájem spíš v zahraničí. Dokonce je v jednání, že bych v srpnu jela zpívat přímo do Angoly. A nová deska už je také ve výrobě, vyjde v květnu,“ dodává žádostivá zpěvačka závěrem.

Související témata:
Angola

Reklama

Další články

Načítám