Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V pátek odvysílaný další díl Výměny manželek, v které se objevil lesbický pár, pořádně zacloumal hlavně s druhou rodinou Dobrovolných. Zámečník Radovan totiž má za sebou smutnou zkušenost, když mu předchozí manželka utekla za ženou. Proto jinak orientované ženy nesnáší. „Manželovi přítomnost lesbičky Sylvy vadila,“ prozradila jeho manželka Jitka.

Ta se dostala do spárů Andrey, která se Sylvou vychovává pět dětí. A je s podivem, že nakonec nedošlo k fyzickému napadení. Andrea, která je nezaměstnaná, Jitce pořád vyčítala lenost a neschopnost.

„Pro mě to byl očistec. Výměna byl drsná hlavně kvůli Andree, která je velmi dominantní a chová se jako diktátor. Nikdo si na ni nesmí moc vyskakovat. Pořád mě peskovala a byla vulgární. Když vzpomínám na natáčení, tak se mi vybaví můj první manžel, který byl velmi podobný,“ vysvětluje Jitka. „Na kafe bych s Andreou určitě nešla. Každá máme jiný pohled na svět a jiné názory. Lesbičky jako takové mi vůbec nevadí,“ dušuje se Jitka.

„Naopak můj manžel má s odlišnou orientací problém. Nešlo to na něm moc vidět, ale když jsme si pak povídali, svěřil se mi, že první dny se překonával, ale pak už mu přítomnost lesbičky Sylvy vadila a snažil se věnovat dětem, aby si s ní nemusel povídat,“ vypráví. I vyměněná Sylva si toho všimla.

„Mezi mnou a náhradním manželem Radovanem bylo značné napětí. Vůbec jsme si nerozuměli. V podstatě se dá říct, že jsme celé natáčení přežívali. Nakonec jsme to ale nějak zvládli. Radovan byl navenek vyrovnaný, ale ve skutečnosti se mimo kamery choval jako nervák,“ říká Sylva. To její družka Andrea má nejlepší zkušenost. Výměna prý upevnila její vztah s registrovanou partnerkou. „Více si říkáme, co cítíme. Celý náš život je lepší,“ dodala Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám