Hlavní obsah
Článek

Zatím jste o ní ještě nejspíš neslyšeli, ale dosud všechno nasvědčuje tomu, že britská zpěvačka Rita Ora má našlápnuto na slušnou hudební kariéru. Ritě totiž nejen, že nechybí talent, podmanivý hlas a skvělý vzhled, ale rovněž podepsala smlouvu se společností Roc Nation, která patří raperovi, zdatnému producentovi a manželovi Beyoncé (42) Jay-Z (42). Rita tak bude zpívat pod stejnou nahrávací společností jako třeba Rihanna (36), které se navíc zpěvačka až nápadně podobá.

Pod Roc Nation rovněž působí umělci jako Shakira, The Ting Tings, Samantha Ronson, sestra Beyoncé Solange Knowles, dcera Willa Smithe Willow a další. A přestože podoba s Rihannou se u Rity nedá popřít, ona sama uvádí, že jejím vzorem je spíš Gwen Stefani. Inspirovat se v životě nechala prý i Marilyn Monroe nebo Daphne Guinness.

Jednadvacetiletá Britka, jež je rodačkou z Kosova, se s rodiči přestěhovala do Británie, když jí nebyl ještě ani rok. V současnosti má za sebou natáčení klipu k písni R.I.P s anglickým rapperem Tiniem Tempahem. Na jejím prvním sólovém albu, které připravovala dva roky, ji však doprovází například Will.I.Am, Drake nebo Kanye West.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám