Hlavní obsah
Článek

Bohaté dědičky Kardashianovy si mohou být jisté, že ještě dlouho nebudou mít hluboko do kapsy. Sestry totiž podepsaly nový kontrakt, díky kterému si přijdou na 40 miliónů dolarů, tedy na více než 750 miliónů korun. Takové jmění je čeká za to, že natočí další tři série jejich úspěšné reality show ‚Keeping Up with the Kardashians‘. Tu vysílá televize E!, která se tak rozhodla sáhnout do rozpočtu a Kardashianky zlanařit k další spolupráci.

Největší podíl z peněz si rozdělí slavné sestry Kim (43), Khloé (39) a Kourtney Kardashian (44) spolu s jejich maminkou Kris Jenner a nevlastním otcem Brucem Jennerem. Kris je maminkou sesterského tria a spolu s druhým manželem Brucem jsou rodiči také Kendall (16) a Kylie (14). Především o 178 centimetrů vysoké Kendall se mluví jako o nové modelingové hvězdě. Za sebou už má několik kampaní.

Reality show byla divácky velice úspěšná, a tak se televize rozhodla, že chce pokračování. Za tříletý kontrakt byla ochotná zaplatit sumu, o které se hovoří jako o dosud nejvyšší, která byla známým osobnostem za jejich vlastní show nabídnuta. Především Kim se nebojí před kamerou projevit své city a aktivně v pořadu řešila i svůj rozvod s Krisem Humphriesem, s nímž vydržela v manželství přesně 72 dní.

Reklama

Další články

Načítám