Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Manželka Jiřího Krampola (85) Hana Krampolová (49) už asi neví, co roupama. Jinak by totiž nenechala svou fenku Žanetku podstoupit zkrášlovací proceduru. "Žanetka je ostříhaná, má nalakované drápky, krémově nabarvenou srst na hlavě a stříbrný přeliv na hřbetu," pochlubila se Super.cz Krampolová v salonu Richie v Praze na Vinohradech. "Vím, že tím lidi provokuju, ale co. Nevím, co s penězi, tak si dělám radost!"

Manželka moderátora pořadu televize Prima Nikdo není dokonalý sama prošla řadou zkrášlovacích procedur, včetně zpackané plastické operace, a tak se nyní rozhodla udělat i ze svého domácího mazlíčka hezčího pejska.

"Pro Žanetku dojelo auto až k domu, odvezli si ji, načančali ji a já si ji pak už jen vyzvedla. Moc jí to sluší. Její proměna, to je dárek k manželově svátku," říká Krampolová, která si sama nechala znovu zlepšit svůj vzhled. "Mám nové zuby. Trpěla jsem strašně dlouho na zubařském křesle, ale výsledek stojí za to. Život se nemá žít, ale užívat," dodala Hanka, která provokuje stejně, jako slovenská podnikatelka Nora Mojsejová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám