Hlavní obsah
Článek

Během třetího finálového přenosu Hlasu ČeskoSlovenska měl Leoš Mareš (47) co dělat, aby se mohl plně soustředit na práci. V hledišti totiž seděla jeho manželka Monika Marešová (49) se svým novým přítelem.

„Zdravím svého nejlepšího kamaráda s partnerkou a svou ženu a jejího přítele," neodpustil si poznámku moderátor. Pár by byl sice nejradši, aby splynul s davem, po Leošově poznámce ale budili větší pozornost než samotní finalisté.

„Je to čerstvé, nerada bych něco zakřikla," komentovala svůj nový vztah Monika. Nám se podařilo zjistit, že její nový přítel se jmenuje Jiří, je o jedenáct let mladší, ještě studuje a je nadšený sportovec.

„Dala nás dohromady moje nejlepší kamarádka. Jsem jí za to vděčná," neskrývala zamilovanost Marešová. Přestože milenci tvoří pár teprve krátce, už proběhlo i seznámení Jiřího s Moničinými syny. „Nebylo to nic oficiálního. Potkali se na jedné akci, kde byla spousta dalších přátel. Kluci jsou moc společenští. Všichni si padli do oka," uvádí s úsměvem.

Monika se opravdu do vztahu nevrhá po hlavě. Zatím s Jiřím neplánuje společnou dovolenou, ale místo toho prý hodlá procestovat Spojené státy se svou maminkou. „Bude to dámská jízda bez dětí. Moc se na to těším," uzavírá naše povídání Monika Marešová.

Reklama

Další články

Načítám