Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Iveta Bartošová (†48) snad už nemá ve svém fanklubu jediného normálního člověka. Poslední dobou se kolem ní točí jistý Zdeněk Macura (49), softwarový inženýr, který tvrdí, že s Ivetou loni krátce chodil a že mu nyní patří. Prý mu ji prodal Ivetin milenec Josef Rychtář (65). „Poslal mi číslo účtu a já mu na něj vložil padesát tisíc,“ tvrdí Macura. Jenže Rychtář to odmítá a naznačuje, že Macura je nemocný člověk.

„Pan Rychtář se mě při jednom hovoru ptal, kolik mu dám, když mi Ivetu přenechá. Vložil jsem mu na účet padesát tisíc. Pak se začal šprajcovat, že nic nedostal, tak jsem mu další peníze nedal. Problém je ale teď v tom, že zodpovědnost za Ivetu mám teď já a vlastně už musím chtít, aby ji pan Rychtář opustil a Iveta se vrátila ke mně,“ říká.

Jenže Rychtář to vidí trochu jinak. „Pověděl mi, že mu jakési hlasy řekly, že musí být s Ivetou. A nabízel mi peníze za to, že se Ivety vzdám. Z legrace jsem se ho ptal, kolik by mi dal, ale pak jsem mu natvrdo řekl, že bych to neudělal ani za milióny. Nebudu s nikým obchodovat jako s nějakou věcí. Žádné peníze mi samozřejmě nepřišly,“ uvedl pro Super.cz Rychtář. Ten tvrdí, že se Iveta Macury bojí. „Bombarduje jí esemeskami. Nedávno jí napsal jednu neskutečně vulgární sexuální zprávu, takže jsem ho požádal, ať se Ivetě omluví a dá jí pokoj,“ dodal.

Macura, který dokonce na web v únoru napsal článek, jak si Ivety váží, protože ho jako první žena v životě objala a koupila mu dárek, se snaží bránit tím, že do soukromých zpráv s Ivetou Rychtářovi nic není. „Snaží se to otočit a udělat ze mě úchyla. Já jsem ale normální člověk. On Ivetě možná už vygumoval mozek. Teď s ní musím být já,“ stojí si za svým podivín Macura.

„Strašně mě mrzí, že jsem Macuru na Ivetu kdysi napojil v dobré víře, že jí může pomoci. Dokonce jí dal nějaké peníze, ale neuměl pochopit, že nikdo Ivetu nedokáže přinutit, aby byla jeho přítelkyní. Jeho chování mi připadalo naprosto nenormální,“ sdělil k tomu dlouhodobý spolupracovník Ivety Jarek Šimek.

Reklama

Další články

Načítám