Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že je Anna Veselovská favoritkou, bylo jasné prakticky od začátku soutěže. Šestnáctileté studentce z malé slovenské obce Pusté Uľany by chtěl její kouč Patrik Rytmus Vrbovský (47) natočit desku už nyní, prý aby ji měla připravenou na vítězství v soutěži. Chválu na ni pějí i ostatní porotci.

V neděli ale došlo v soutěži ke zvratu a na trůn favoritky soutěže usedla Ivanna Bagová. Osmnáctiletá blondýnka, která si za svým snem přišla až z Ukrajiny, všechny chytla za srdce odprezentováním skladby I Will Always Love You zesnulé divy Whitney Houston.

Mezi soutěžícími následně praskla tajná informace, že Bagová vede nad Veselovskou o tři tisíce hlasů. Po zjištění takového těsného vítězství je jasné, že budou holky o to víc bojovat o přízeň televizních diváků.

Kromě prémiových účastnic ale otevřeně válčí také jejich kouči. Všichni v neděli zaregistrovali, jak Rytmus urazil Ivannu hláškou, že je zpívající teta. Nikomu poté nemohlo uniknout, jak naštvaně se proti tomu ohradil Michal David (63), který vzápětí řekl, že podle něj je právě Ivanna Hlasem Česko Slovenska. „Michal považoval Rytmusovu kritiku za zbytečně drsnou a urážlivou. Je to teď mezi nimi dost vyhrocené," svěřil se nám zdroj ze štábu.

Reklama

Další články

Načítám