Hlavní obsah
Článek

O třiadvacetileté kandidátce na Miss Universe Kanady Jenně Talackové, na kterou prasklo, že se narodila jako muž a před čtyřmi lety prodělala hormonální léčbu a přeměnu pohlaví, jsme vás již informovali. Nyní však vyšlo najevo, že otec této pohledné blondýnky je Čech. Vladimír Talacko se dokonce sám ozval redakci Revue iDNES.cz a prozradil něco ze soukromí své dcery Jenny, která byla původně jeho synem Walterem.

Případ Jenny Talackové se stal v Kanadě velice ožehavým tématem. Jenna se jako vítězka soutěžě Miss Vancouver dostala do celostátní soutěže kanadské Miss Universe. Poté však vyšlo na povrch, že se narodila jako muž a majitel soutěže Donald Trump ji z klání vyhodil. Poté, co se vzbouřilo mnoho Kanaďanů proti jeho rozhodnutí, Trump ustoupil a Talackova se mohla do soutěže krásy vrátit. Díky Jenně se tak nejspíš budou měnit soutěžní pravidla.

„Už když byl čtyřletý, všiml jsem si, že se chová jinak, než ostatní. Ale moc jsem o tom nepřemýšlel. Je to přeci moje dítě a situace vždy může být horší. Není to úžasné, že teď mění věci, jako je Miss Universe?“ uvedl Jennin otec, který prý v tehdejším Československu prožil nejkrásnější dětství.

Vladimír Talacko emigroval do Kanady s rodiči v roce 1968. Jenny však v Čechách nikdy nebyla a otec ji svou rodnou řeč nikdy nenaučil. Matka Jenny je rodilá Kanaďanka. Jenny však pro Revue iDNES.cz potvrdila, že je napůl Češka a Českou republiku by ráda navštívila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám