Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jestli to doma u manžela Táni Vilhelmové Pavla Čecháka a jeho přítelkyně Bereniky Kohoutové vypadá jako ve filmu, kde nyní Berenika hraje, sousedi určitě nejsou nadšení. Berenika je sice talentovaná herečka, ale pro roli, kterou dostala, se musela pořádnou samicí narodit.

Nová česká komedie Můj vysvlečenej deník slibuje zábavný a poměrně šokující pohled do života dnešních teenagerů. Film vznikl podle deníku, který si psala sedmnáctiletá Johana Rubínová, a nejeden rodič zalapá v kině po dechu. Alkoholem, trávou a sexem se kniha i film jen hemží.

V kině se asi bude divit i Pavel Čechák. Berenika Kohoutová totiž hraje sexuální dračici Kasandru, kterou její kamarádka a hlavní hrdinka líčí ve svém deníku takto: „Biolog by řekl, že je alfasamice. Sába říká, že je promiskuitní.“

Super.cz získal fotografie, na kterých je Berenika v kalhotkách se sexy postavou doslova krev a mlíko. Žádný div, že Kasandru, která si už v sedmnácti užívá sex a život plnými doušky, hraje právě ona. Roli a natáčení Mýho vysvlečenýho deníku plné mladých herců a mejdanů si navíc sama hodně užívala.

„Kasandra využívá své ženskosti a je to trošku potvora,“ říká Berenika o své postavě. "Řekla bych, že s Kasandrou máme společnou drzost. Je mi dost blízká, také působí hruběji, než jaká ve skutečnosti je,“ míní.

A bylo Bereničiných vlastních sedmnáct obdobím „Sexu, drog a rock´n´rollu“, tak jako ve filmu? „Zpívala jsem ve ska kapele, jezdila na punkové festivaly. No, řekla bych, že minimálně rock’n’roll to byl," smála se herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám