Hlavní obsah
Článek

Frances Bean Cobain je nepříčetně naštvaná na svou matku Courtney Love (47). Poloviční sirota po Kurtu Cobainovi teď žádá provozovatele Twitteru, aby Courtney zakázali přístup na tuto sociální síť. Frances naštvaly matčiny hanlivé komentáře týkající se jejího kamaráda Dava Grohla, jenž vystupoval po boku jejího otce Kurta ve skupině Nirvana.

Courtney Love se do Grohla na Twitteru pustila s tím, že prý zneužívá její dceru sexuálně a ta je nevěrná svému příteli. Grohl ale nařčení odmítl s tím, že sexuálně posedlá je právě Love a svádí to na svou dceru a na něho.

„Ačkoli jsem obecně ticho, co se týká afér mé biologické matky, její poslední tiráda mě vytočila. Nikdy jsem s Davem Grohlem nebyla víc než platonicky zamilovaná. Já jsem monogamní a velmi šťastná,“ vzkázala osmnáctiletá Cobain.

Frances se zasnoubila se zpěvákem skupiny Rambles Isaiahem Silvou a matčiny komentáře, že ho podvádí právě s Grohlem, ji opravdu vytočily. „Twitter by měl moji matku zakázat,“ míní Frances.

„Bean, omlouvám se ti, uvěřila jsem pomluvě. Máma tě miluje,“ vzkázala v sobotu v omluvě – opět na Twitteru – Courtney Love své dceři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám