Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes večer proběhne druhé finálové kolo Hlasu ČeskoSlovenska, ve kterém mezi sebou budou bojovat týmy Dary Rolins (51) a Michala Davida (63).

Vedle hlavní myšlenky pořadu, která hlásá, že hlas je v této soutěži rozhodující, dostává tento pořad i velice kreativní obraz, což se výrazně projevuje na zjevu soutěžících. Vybrali jsme pro vás několik nejvýraznějších proměn finalistů.

V týmu Michala Davida snad nejvíce prokoukla Kateřina Petráňová. Ofina a tmavší barva vlasů udělaly z nevýrazné šedé myšky ženu vamp.

„Změnu pociťuji obrovskou, nikdy jsem neměla ofinu a tak nějak o sebe víc pečuji," říká Katka, která se do rukou stylistů, vizážistů a kadeřníků zcela odevzdala. „Kdo jiný je povolanější, než tito odborníci? A i kdyby se náhodu utli, vždyť nejde o trvalou změnu jako tetování. Vlasy mi dorostou, takže změny vítám a maximálně si je užívám," říká.

Svěřenec Dary Rolins, David Bisek si zase nechal poradit odborníky a nasadil si na svou holou hlavu čepici.

„Jsem člověk, který zkouší pořád něco nového a zrovna pokrývky hlavy jsou pro mě aktuálním doplňkem, na který jsem si zvykl a  tudíž už patří k mému stylu, ale samozřejmě za půl roku to může být jinak," říká čtyřiadvacetiletý zpěvák z Františkových Lázní.

Zda-li se proměny některých finalistů povedly můžete sami posoudit v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám