Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední Výměně manželek se děly věci. Štěpánka Hanousková vyfasovala na deset dní opravdu zvláštní rodinu. Manžel Petr zavrhl svou lesbickou dceru, byt byl zavšivený a navíc Štěpánka chytla muňky. Jak to celé dopadlo?

„V rodině, kde jsem byla, se nečte, nemají standardní hygienické návyky, třeba si nečistí zuby před spaním a podobně. Muňky jsem chytla od Rybářových. Deka, pod kterou jsem spala, byla plná všeho možného, oblečení bylo špinavé – to vše infekci nahrávalo,“ stěžovala si Štěpánka, která na deset dní strávených u Rybářových asi jen tak nezapomene. A přidala i další pikantnosti.

Finanční situace liberecké rodiny je velmi podivná a Mílin muž Petr je prý emocionálně nestabilní. „Na jejich účty jsou exekuce a vůbec žijí ze dne na den. Nový manžel mi vůbec nesedl. Je hrozně hysterický, pořád brečel a já ubrečeného chlapa nesnáším,“ dodala Štěpánka, kterou zase Míla osočila z toho, že ji a jejího muže zajímají pouze zvířata (mají jich asi 150) a lidi jdou u Hanouskových stranou.

Bránila se také nařčení, že by se u nich v rodině vyskytovaly filcky. „Paní Hanousková nás osočila, že u nás chytla muňky, my se ale všichni holíme, takže by se u nás neudržely. Navíc pravidelně celý byt dezinfikuji. A co se týče vší, tak ty po natáčení zmizely,“ dušovala se Rybářová.

Ať tak či onak, na Rybářovy měla Výměna pozitivní dopad. Vedle toho, že se jim utužil vztah, měla účast v pořadu i další pozitivum. Petr se smířil s orientací dcery Nikoly. „Naše ztracená lesbická dcera už žije s námi, manžel měl problém s její orientací, ale už se s tím smířil. Sice mu to trvalo, ale už je to v pohodě. Dcera má partnerku a hlásí se na vysokou,“ uzavřela Míla Rybářová.

Hanouskovým Výměna žádnou velkou změnu nepřinesla. Jejich vztah prý byl a je víceméně idylický.

Reklama

Další články

Načítám