Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jiří Chlebeček, dnes již expřítel moderátorky Terezy Pergnerové (49) chce svoji životní lásku zpět stůj co stůj. Ví, že udělal spoustu chyb a hodlá svůj život změnit. Sedmiletý vztah nechce hodit za hlavu. "Bez Terezy a našich dětí nemohu žít. Moc ji miluju, miluju naše děti. A že bych někdy v životě mohl ještě objímat jinou ženu? No to je naprosto absurdní," říká Chlebeček.

Toho Tereza opustila poté, co zjistila, že na domě, kde žili, je půlmilionový dluh, jejímu příteli se nechce pracovat a s dětmi ji dostal do vážných problémů. Navíc Tereze, která vydělávala kdysi milióny korun za moderování, zakázal pracovat.

"Zakázal. Ona do té společnosti vůbec nepatří. Je upřímná, není vypočítavá. Chtěl jsem ji před touhle branží uchránit," vysvětluje.

Nyní si ale sype popel na hlavu a o Terezu se chce porvat. "Myslím, že jsme na dobré cestě. Dostal jsem úkol, který musím splnit. Musím koupit dům pro naši rodinu. Koupit, nikoli pronajmout," říká.

"A Terezu nechám pracovat. Pochopil jsem, že ji to naplňuje. To řemeslo ovládá perfektně. A navíc dokáže vydělat peníze. Takže vlastně spojí příjemné s užitečným. Pro mě je nejpřednější, aby byla spokojená. O to teď bojuji," dodal pro Blesk Chlebeček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám