Hlavní obsah
Článek

Brad Pitt (60) a Angelina Jolie (48) se po osmiletém vztahu konečně zasnoubili a plánují svatbu. Slavný pár zatím mlčí, zasnoubení prozradil známý klenotník, který pro Angelinu navrhl zásnubní prsten. "Ano, mohu potvrdit, že Robert Procop skutečně navrhl, ve spolupráci s Bradem Pittem, zásnubní prsten pro Angelinu Jolie," prozradil klenotníkův mluvčí.

"Brad měl ohledně prstenu konkrétní vizi, kterou během naší, téměř roční, spolupráce uskutečňoval. Chtěl, aby byl každý aspekt prstenu perfektní, takže jsem hledal diamant v nejlepší kvalitě. Ten jsem nařezal přesně na takovou velikost, aby seděl na Angelininu ruku," upřesnil klenotník Procop.

Zprávu už potvrdil i mluvčí Brada Pitta. "Ano je to tak. Je to slib do budoucna a jejich děti se velmi radují. V tuto chvíli ještě není stanoveno datum," řekla dnes agentuře Reuters Pittova mluvčí Cynthia Pettová-Danteová.

Brad a Angelina mají šest dětí. Spolu mají Shiloh Nouvel (5) a dvojčata Vivienne Marcheline a Knoxe Leona (3). Paxe (8), Maddoxe (10) a Zaharu (7), adoptovali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám