Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To se tak někdo má! Maličká kamarádka Lucie Bílé (57) Diana Kalashová (21), která v úterý oslavila na křtu svého prvního singlu Budu snít desáté narozeniny, dostala od slavné a zatím populárnější zpěvačky krásný a drahý dárek. Lucie jí poslala náhrdelník se čtyřlístkem v ceně, kterou si ani netroufáme odhadnout. „Je diamantový,“ prozradil nám moderátor Petr Vojnar, který dar od Bílé Diance přinesl.

„Jsi neuvěřitelně talentovaná zpěvačka, mám tě moc ráda a přeju ti moc lásky,“ vzkázala alespoň prostřednictvím video vzkazu VIP zpráv své oblíbenkyni ze soutěže Česko Slovensko má talent Lucie Bílá. Dianka měla z jejího dárku obrovskou radost a na oplátku Lucii, již proslavila po celém světě, k jejím narozeninám poslala své cédéčko.

Dianka se ale může pyšnit i dalším vzácným darem. Od svého příznivce Tyvodara Kolji obdržela mikrofon s pravým zlatem, jehož cena přesahuje sto tisíc korun. „Schovám si ho a budu s ním vystupovat raději až jako dospělá,“ vysoukala ze sebe opařená Dianka Kalashová, která se už brzy divákům Primy představí jako host Lucie Bílé se svou verzí její první slavné písničky Neposlušné tenisky. „Lucie říkala, že ji nemá ráda, ale mně se líbí,“ krčila ramínky malá slečna.

Dívenka měla na narozeninové párty spoustu pěveckých gratulantů. Přišli jí zazpívat například Zbyněk Drda, Míša Nosková nebo Davide Mattioli, Andrea Andrei a Jiřina Jandová. Kmotrem byl otec Jiřiny Dalibor Janda, nová hvězda reklam mobilního operátora, který si celý večer povídal s Jarkem Šimkem. „Moc si vážíme toho, že za Diankou přijel z velké dálky finalista druhého Talentu Tomáš Buranovský, který jí zazpíval moc krásnou písničku ze svého alba Čas,“ radovala se pyšná maminka Dianky Elmíra Kalashová.

Reklama

Další články

Načítám