Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože se ještě nedávno snažili Leoš Mareš (47) a Petra Faltýnová (46) svůj počínající vztah tajit, teď moderátor přiznal, že je pojí víc než jen kamarádství, jak se nám snažili namluvit.

„Kdybych v tuto chvíli cokoli řekl, způsobilo by to jen potíže. Je na to ještě hodně brzy,“ přiznal Leoš Spyi a potvrdil to, o čem si už cvrlikají i vrabci na střeše - mezi ním a Faltýnovou přeskočila jiskra. Důvodem, proč ještě nekápli božskou, je snaha co nejméně vyprovokovat Petřina manžela Simona Štekla, který si ztrátu své ženy zřejmě nenechá jen tak líbit, a bude pořádná rozvodová bitva plná praní špinavého prádla.

Podle Petřiných známých je manželství Štekla a Faltýnové už víc jak rok v krizi, mají dokonce oddělené ložnice. Za tou ale nestojí modelčin sexuální apetit, kterým se díky několika aférkám „proslavila“, ale kupodivu její choť a jeho velmi společenský způsob života mimo domov. Není proto divu, že jí došla trpělivost. „On Petru doslova uklidil z Prahy, daleko od přátel a společenského života,“ řekl podnikatelův známý.

Manželství se Petra snažila udržet jen kvůli dceři Adrianě, o kterou Štekl nejeví velký zájem. „Až se bude Simon u rozvodu prsit, jak dceru miluje a rodinu rozvrátila Petra, ať si vzpomene, že malou přebalil všeho všudy dvakrát. Věčně je pryč a Petra zůstává s malou sama,“ dodala Petřina kamarádka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám