Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ano, Gena Lee Nolin (40) je přesně ta okouzlující blondýnka, která spolu s Pamelou Anderson (56) a Carmen Electrou (39) tvořila trio sexy záchranářek patřících do týmu Mitche Buchannona. Ty když se objevily na pláži ve svých červených plavkách, způsobovaly mnoha přítomným mužům infarktové stavy.

Gena Lee Nolin se narodila 29. listopadu 1971 v Minnesotě, odkud se rodina kvůli jejímu studiu odstěhovala do Las Vegas. Po absolvování střední školy se vydala do Los Angeles, kde jako spousta jiných mladých lidí, toužících po slávě, brala hodiny herectví a navštěvovala Santa Monica College.

A úsilí se vyplatilo. V roce 1994 vyhrála konkurz do seriálu The Price Is Right, kde ztvárnila roli modelky, která bývalé Miss Las Vegas padla jako ulitá. Zahrála si také v seriálu Mladí a neklidní, který byl vysílán i u nás, ovšem nejvíc ji proslavila role sličné záchranářky Neely v Pobřežní hlídce, kterou teď mohou vídat diváci na Nova Cinema.

Nolin je podruhé vdaná. Z prvního manželství má syna Spencera, jejím druhým manželem je hokejista NHL Cale Hulse, s nímž má syna Hudsona Lee a dceru Stellu Monroe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám