Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnozí ji mají za kariéristku, která si jde za použití ostrých loktů tvrdě za profesním úspěchem. Pro tyto jedince bude jistě velkým překvapením, že Nora Fridrichová (34) se po porodu dcery Diany rozhodně nechystá objevit v nejbližší budoucnosti před televizními kamerami. Nad touhou po kariéře zjevně zvítězil mateřský pud.

Fridrichová má přibližnou představu, že by se mohla objevit ve svém úspěšném publicistickém pořadu 168 hodin nejdříve za půl roku.

„Co se práce týče, tak i jen na ni pomyslet mi teď přijde téměř nemravné," svěřila se nám Nora s dcerou v náručí, když jsme jí den po porodu volali do porodnice. „S vedením začneme o mém návratu hovořit až na podzim. Ale to je všechno jen možná, práce je poslední věc, nad čím teď přemýšlím," říká Nora.

Veškerou pozornost teď hvězda České televize upíná ke své dcerce, která se narodila v pondělí v porodnici u Apolináře.

„Diance pomáhal na svět pan doktor Antonín Pařízek a myslím, že jen díky němu vše dopadlo, jak mělo," říká Nora. Nora se svým partnerem Robertem Zárubou (44) si nenechali dopředu prozradit pohlaví dítěte, a tak pro ně byl závěr porodu kouzelným překvapením.

„Oba jsme toužili po holčičce, takže si dovedete představit, že jsme neskonale šťastní," říká dojatá Fridrichová.

Reklama

Další články

Načítám