Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naděje na výhru 100 tisíc eur a nahrávací smlouvu se včera rozplynula pro Michala Chrenka a Veroniku Vrublovou.

Pro šestnáctiletou studentku se stal osudným špatný výběr skladby John Bon Joviho It's My Life. „Z mého výběru pěti skladeb mi nebyla schválená ani jedna, a tak mi produkce přidělila tuhle píseň. Byla jsem z výběru nešťastná. Věděla jsem, že to bude propadák," prozradila nám po vyřazení Vrublová. Největší část viny vidí ale Veronika ve svých zdravotních obtížích.

Kvůli těžkému zánětu hlasivek totiž do poslední chvíle ani netušila, jestli vůbec v prvním finále vystoupí. „Nemoc si nevybírá. Ráno před živým vystoupením jsem nemohla skoro mluvit, natož pak zpívat. Měla jsem strašný strach, že nevydám ani hlásku. Nechtěla jsem se ztrapnit před Českem a Slovenskem. Byl to hrozný stres," říká zpěvačka, která byla schopná zpívat jen díky silným dávkám léků. Pro nemocí zkoušenou zpěvačku byl vlastně neúspěch v soutěži vysvobozením.

„Když jsem zjistila, že jsem nepostoupila, tak jsem z toho měla poloviční radost. Spadlo ze mně napětí,“ říká Veronika, která si slíbila, že následující dva týdny nebude zpívat a možná ani mluvit. „Kdybych postoupila dále, tak bych se nevyléčila a mohlo by to dopadnout zle. Mám jen jedno zdraví, jedny hlasivky, a pokud budu chtít zpívat, tak musím hlasivky vyléčit,“ říká.

Nervy drásající momenty neodradily studentku pedagogické školy od jejího snu o pěvecké kariéře. Jelikož je jejím velkým vzorem zpěvačka Carrie Underwood, ráda by přivedla do Česka americký country rock pop. Nebrání se ani roli v muzikálu, kterou jí přislíbil Michal David (63).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám