Hlavní obsah
Článek

Bývalá sporťačka Jana Adamcová (52) ví, že aby vypadala stále krásně, musí pro to něco udělat. Proto se rozhodla vyzkoušet novinku v oblasti estetické medicíny a na jedné z prestižních pražských klinik podstoupila vyhlazení vrásek v obličeji a na krku.

K tomuto účelu vyhledala vyhlášenou odbornici MUDr. Ivanu Němečkovou, která má ve své péči i další české celebrity, jimž pomáhá k bezchybnému vzhledu. A s výsledkem je Jana nadmíru spokojená. „Jsem nadšená, protože kromě toho, že paní doktorka je velmi milá, tak výsledek je opravdu znát. Je to vlastně příjemná masáž se znatelným efektem,“ řekla Super.cz.

Nová technologie se kromě vyhlazení vrásek zaměřuje také třeba na odstranění celulitidy, tukových polštářků, zjemnění jizev nebo zpevnění ochablých svalů. Jana zatím využila pouze vyhlazení obličeje, tukové polštářky rozhodně řešit nemusí, protože poctivě cvičí.

„Určitě cvičím, chodím dvakrát týdně na pilates, do sauny. Navíc se snažím omezovat v jídle, vynechávám přílohy, vyhýbám se sladkému. V mém věku je to potřeba,“ řekla moderátorka, která je v současné době na mateřské dovolené a návrat do práce prý zatím neřeší. „Do listopadu jsem na mateřské a teprve pak se začnu zabývat prací,“ přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám