Hlavní obsah
Článek

Diana Kobzanová (42) a Martina Gavriely (45) jsou opět na ostří nože. Krásky, které si před dvěma lety drsně vjely do vlasů na jedné párty a pěkně sprostě si nadávaly, se nemohou ani cítit. A už je tu nové kolo jejich boje. Tentokrát je ale na vině výhradně Diana Kobzanová. Ta totiž nepřenesla přes srdce úspěch Gavriely na Primě a snažila se ji poškodit!

„Když se Diana dozvěděla, že Gavriely i přes vyhazov z VIP zpráv zase dostala práci na Primě, v Hotelu Paradise a v Top Star Love, málem ji trefil šlak. Dokonce zavolala do produkce Top Staru, že do doby, kdy v něm bude účinkovat tahle ženská, odmítne s nimi spolupracovat,“ svěřil se nám důvěryhodný zdroj z Primy.

Situace je o to vtipnější, že sama Kobzanová přišla na Primě o práci, když její pořad o bydlení Vrabci v hrsti totálně propadl ve sledovanosti a byl bez náhrady zrušen. Produkce se proto diví, proč Diana, jež momentálně pobývá v zahraničí, cítila potřebu svěřit se jim se svými pocity.

„Slečna Kobzanová opravdu není tou, kdo bude rozhodovat o personálním obsazení našich pořadů. Produkce byla navíc za její ultimátum ráda, protože v natáčecím plánu byla kratičká reportáž s Kobzanovou plánována až za několik let. A ani ta tedy nebude,“ dodal ironicky zdroj.

Reklama

Další články

Načítám