Hlavní obsah
Článek

Reportérka Martina Jandová prožívá velkou lásku s muzikantem Danem Dobiášem, kterou jí pokazilo zatím jen to, že si při romantické lyžovačce v Alpách těžce pochroumala koleno. Zkouškou vztahu bylo to, zda se na ni Dan nevykašle a bude jí oporou ve chvíli, kdy si nebyla schopna sama ani dojít na záchod. To ale zpěvák kapely Abba Stars zvládl s přehledem.

Teď ji ale čeká další zkouška. Dan totiž se svojí kapelou vyjíždí na turné. A název Abba Stars napovídá, že budou přítomny dvě krásky, které převzaly party hvězd Agnethy a Fridy. A holky, něžná blondýnka Petra Peterová a charismatická brunetka Beata Todorová, jsou fakt kočky. A jejich kostýmy, v nichž vystupují a také v nich hrály ve videoklipu, který kapela k turné natočila, jsou vážně rajcovní.

"Tyhle ultrakrátké mini si sama hned tak nebudu moct dovolit. Už mám na noze sice jen ortézu, ale jak to bývá, nemohla jsem cvičit, takže nejsem na svoje nohy momentálně zrovna pyšná. Na podvazky a vysoké podpatky se ještě necítím, ale už se těším, až je natáhnu," řekla Super.cz Martina, která bude mít aspoň část turné pod kontrolou. Zahajuje totiž 25. dubna v pražském divadle Broadway, kterému se stará o public relation. Pak ale její přítel vyráží do dalších měst.

"Já Danovi věřím. Myslím, že nás potkala opravdu velká láska. Teď jsme spolu trávili Velikonoce spolu s jeho maminkou a dcerou a bylo to naprosto dokonalé," uzavřela Martina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám