Hlavní obsah
Článek

Heidi Klum (50) a Seal (49) se rozešli už před téměř třemi měsíci, doposud ale nebyla podána žádost o rozvod. To se změnilo v pátek odpoledne, kdy Klum žádost doručila vrchnímu soudu v Los Angeles a definitivně tak potvrdila, že sedmileté manželství se zpěvákem Sealem končí. Oficiálně kvůli rozdílným povahám, jak informoval magazín People.

Své čtyři potomky, sedmiletou Leni, jejímž biologickým otcem je boss stáje Renault Formule 1 Flavio Briatore, kterou však Seal adoptoval, šestiletého Henryho, pětiletého Johana a dvouletou Lou, chce mít modelka ve společné péči. Děti mají trvale žít s ní a jejich otec je bude moci kdykoli vidět a trávit s nimi víkendy.

Heidi se také rozhodla, že se vrátí ke svému rodnému jménu. Ačkoli ji nikdo jinak než "Heidi Klum" nezná, oficiálně nosí jméno svého stále ještě muže Seala Samuela, tedy Heidi Samuel.

Vypadá to, že zpěvák nad rozpadem svého sedmiletého manželství, které započalo roku 2005 v Mexiku, už netruchlí. Podle zahraničních médií se dal dohromady s australskou zpěvačkou a pianistkou Deltou Goodrem (27), kráskou, která jako by Heidi z oka vypadla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám