Hlavní obsah
Článek

Šestadvacetiletá Martina, která se na deset dní nastěhovala k rodině Olachových, nebude na tuto zkušenost vzpomínat v dobrém. A to nejen kvůli rázné tchýni, která ji dokonce dohnala k slzám, ale také kvůli nepořádku, který v bytě panoval.

„Nemohla jsem se ničeho chytnout, všechno bylo špinavé. Sice dělali, jak jsou čistotní a že mají peníze, ve skutečnosti to bylo ale všechno úplně jinak. Dělali ze sebe něco, co nejsou,“ řekla Martina.

Nejhorší vzpomínky má na tchýni, která v době nepřítomnosti Moniky Olachové celou domácnost držela ve svých rukou. „Ta byla opravdu šílená, na tu dlouho nezapomenu,“ řekla Martina, která přiznala, že má obavy, aby se jí Romové z města, kde s rodinou žije, za slova kritiky nechtěli pomstít. „Mám strach, aby mě Romové v Mladé Boleslavi neukamenovali,“ svěřila se.

I přesto je ráda, že se do pořadu přihlásila. „Výměna náš vztah utužila. To, co mám doma, bych nikdy neměnila,“ uzavřela.

Stejně tak Olachovým desetidenní odloučení prospělo. „Vztah s mým mužem je lepší než před Výměnou. Uvědomili jsme si, že chceme zůstat jen a jen spolu,“ řekla Monika Olachová.

Reklama

Další články

Načítám