Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na České Miss publikum pořádně překvapili vítězové primáckého Talentu, akrobaté DaeMen. Na pódiu se objevili ve třech a předvedli i show ve vzduchu. Že by se rozrůstali? "Chtěli jsme zařadit něco nového, aby diváci měli nějaký pokrok. Zkusili jsme to ve třech a ono to šlo," prozradili Super.cz DaeMen - Petr Horníček a Zdeněk Zelenka.

"Je z nás prostě někdyTreeMen, "smějí se akrobaté. Duo DaeMen dál zůstává. Kluci ale chtějí zkoušet nové věci, proto mají i svůj vlastní kabaret, se kterým poprvé vystoupí 13. dubna. "Duo DaeMen jede dál, budeme určitě cvičit ve dvou. Ale děláme různá představení na šálách, tyčích, ve třech, ve skupině. Chceme být pořád lepší," upřesňují.

A co říkají na to, že se jim větším počtem akrobatů výrazně sníží honorář? Podle našich informací doposud ve dvou brali za vystoupení dvacet tisíc. "Neděláme to pro peníze. Děláme to pro dobrý pocit. A honorář se určitě liší podle toho, kolik nás bude. Cena je určitě jiná, když budeme ve dvou dělat páteřní akrobacii, než když budeme lítat ve vzduchu," dodal Petr Horníček.

Reklama

Další články

Načítám