Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká kráska Kate Upton opět boduje! Poté, co se dostala na titulní stranu prestižního plavkového vydání časopisu Sports Illustrated pro letošní rok, se stala hvězdou reklamy pro amerického poskytovatele satelitního vysílání DirecTV, v níž se objevuje jak jinak, než v bikinách. Devatenáctiletý modelingový objev Kate ve videu řekne jen sedm slov, ale kdo by v jejím případě potřeboval slyšet víc?

Vedení společnosti vsadilo na osvědčenou podívanou - vnadná blondýnka s pronikavým pohledem v bikinách na pláži. Její manažeři jsou si nejspíš vědomi, že když už nic jiného, tohle musí zabrat vždycky. Upton přitom pouze na začátku spotu řekne: „Obstarejte si DirecTV. Právě teď. Budu čekat.“

Při pohledu na modelku je přitom k nevíře, že ještě minulý rok o ní její přátelé říkali, že musela začít držet dietu poté, co přes léto příliš přibrala. O omezování v jídle však prý nemůže být řeč, Kate se nenechá držet zkrátka. To už si radši dá do těla pořádným posilováním pod vedením svého osobního trenéra. „Nikdy jsem si nic neodpírala. Pokud na něco jednou týdně dostanu chuť, dám si to... zmrzlinu nebo cokoli, prostě jím to, co mám ráda,“ prozradila Upton.

Související témata:
Satelit

Reklama

Další články

Načítám