Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marie Pojkarová (68) se před dvěma lety stala hvězdou internetu se svým šíleným hitem Pejskové se koušou. Díky němu se dostala do popředí zájmu fanoušků i médií. Málokdo ale ví, že měla problémy se svou sedmnáctiletou dcerou Petrou. Ta nejenže podle našeho zdroje nesnáší muže, navíc se dvakrát pokusila o sebevraždu a má potíže se sebepoškozováním!

Problémy Petry, která se také snaží stát známou zpěvačkou, začaly v jejích třinácti, kdy kvůli střídavé péči rodičů tak silně citově strádala a chyběl jí pocit pevného zázemí, že měla těžké pubertální deprese. „Měla jsem pocit, že se nikdo nezajímá o to, jak se cítím a co prožívám. Proto jsem se několikrát povrchově pořezala žiletkou,“ řekla serveru Olga.cz Petra. Prý se nechtěla zabít, ale upozornit na svá trápení. Prý si tehdy nevěděla se sebou rady, dnes už ale podobné věci nedělá. Přesto má ale silnou averzi vůči mužům a nestýká se s nimi.

„Máma z toho samozřejmě byla nesvá, když mě viděla pořezanou. Ale už se to spravilo a teď je to můj nejbližší a nejmilovanější člověk,“ dodala Petra.

Reklama

Další články

Načítám