Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bulvárem od rána hýbe nový skandál. Modelka Petra Faltýnová (46) se rozvádí s manželem a otcem dcery Adrianky, podnikatelem Simonem Šteklem. A je v tom nový chlap. Faltýnová údajně randí s moderátorem Leošem Marešem, se kterým jí paparazzi fotografové načapali před týdnem na dětském hřišti, kde dováděli se svými ratolestmi.

Super.cz se ke kauze exkluzivně vyjádřil manžel modelky Simon Štekl. "Je to naprostý nesmysl. Naše manželství je v naprostém pořádku a neprochází žádnou krizí. Jen žasnu, co je bulvár schopen kvůli prodejům vymyslet," řekl Štekl.

"Petra odletěla do Ameriky a já zůstal v Praze ne kvůli krizi, ale kvůli práci. Nemůžu na Floridě trávit měsíce, živím rodinu. Máme tam byt, naše dcera tam má kamarády, je tam šťastná a na čerstvém vzduchu u moře. Když já jsem zaneprázdněný, nevím proč by manželka s dcerou měly být přivázány doma a čekat na mě s večeří. Já se za nimi samozřejmě chystám, ale jak jsem již řekl, můžu být na dovolené třeba týden, ne měsíc," dodal Štekl.

A co říká na vyjádření modelky v bulvárním deníku, kde rozvod nechtěla komentovat? "S Petrou jsem o tom mluvil. Včera měla od redaktorky nevyzvednutý hovor. S nikým nemluvila. Fakt žasnu," uzavřel podnikatel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám