Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář (65) si za posledních pár týdnů svým chováním zadělal na pořádný malér s policejními orgány. Podle našich informací teplická kriminálka dál šetří jeho údajné napadení manželky, kterou měl zbít, ve hře jsou i trestní oznámení dalších osob. A nyní jde cholerickému příteli Ivety Bartošové o „kejhák“ i na domácí půdě. Nedělní incident v jeho říčanské vile, při kterém měl vyhrožovat manželce Darině Rychtářové vraždou, už usilovně šetří tamní strážci zákona!

„Můžeme potvrdit, že policejní hlídka byla v neděli po osmnácté hodině vyslána k prověření oznámení o incidentu mezi manželi v Říčanech. Policisté případ zdokumentovali, prověřují ho, avšak v současné době ještě nemáme vyjádření všech zúčastněných osob, proto z taktických důvodů zatím nebudeme poskytovat další informace,“ sdělil Super.cz policejní mluvčí pro Prahu-venkov Zdeněk Chalupa.

Policii si zavolala na pomoc již předtím kamarádka Dariny Dáša, které se nelíbilo, že jí Rychtář vyhrožuje. Když došlo k následnému incidentu v domě Rychtářových, po kterém manželka Ivetina milence zkolabovala, pohnuly se ledy. „Policista Horák mi řekl, že už jde o nebezpečné vyhrožování a že zavolá výjezdovku. Pak jsem zkolabovala a odvezli mě do nemocnice, a tak nevím, jak to dopadlo dál,“ svěřila se Super.cz Rychtářová. Amoku jejího chotě měli přihlížet její dvě kamarádky a syn Honza.

Polcie nyní ze zákona bude celou věc vyhodnocovat a zjišťovat, jestli došlo k protiprávnímu jednání, a případně k jakému konkrétně. Teprve ve chvíli, kdyby bylo proti Josefu Rychtářovi zahájeno trestní stíhání a kdyby byl policií obviněn, mohou mu ochránci zákona odebrat zbraň, kterou se tak rád ohání. Po odebrání pistole Rychtáři ostatně již delší dobu volají znalci.

A zatímco v předchozích případech se Rychtář vždy mohl spolehnout na to, že jeho stále ještě žena Darina s poukazem na osobu blízkou proti němu nevypovídala, v tomto případě podle našich informací má smůlu. Jeho manželka je rozhodnuta nenechat si už nic od muže líbit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám