Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to tady! Modelka Petra Faltýnová (34), která ve svazku manželském nikdy nebyla úplně svatá, se po necelých třech letech podle informací Blesku rozvádí se svým manželem Simonem Šteklem (34). Modelka a podnikatel spolu prý nežijí již déle než půl roku. Zatímco Štekl bydlí sám v jejich říčanské vile, Faltýnová pobývá s jejich dcerkou Adrianou (2,5) na Floridě. Modelka se k celé záležitosti nechce vyjadřovat, rozvod však nevyvrátila. „ Nechám to bez komentáře,“ řekla podrážděně.

Manželství, které si prošlo v minulosti několika krizemi, má trhliny již delší dobu. Před třemi lety hýbala šoubyznysem aféra, když Petra nasadila Šteklovi parohy s Jiřím Langmajerem. „No zlobila jsem. Každý udělá v životě nějakou blbost,“ komentovala románek Petra. Od narození dcerky se zdálo vše idylické. V poslední době se však opět Faltýnová ve společnosti objevuje bez manžela a všechny dokonce překvapila prohlášením, že druhé dítě rozhodně neplánuje. Podle zdroje z okolí páru se oba snažili manželství udržet jen kvůli dcerce. Zdá se, že neúspěšně.

O společnost však Petra Faltýnová nemá rozhodně nouzi.  Začíná se spekulovat o novém milenci. Tím není nikdo jiný než hvězdný moderátor Leoš Mareš. Nejprve spolu byli viděni na společné procházce s dětmi. Minulý týden měli být podle všetečného čtenáře zase společně viděni v Miami. Že by byl Leoš Mareš také jedním z důvodů k rozvodu? Nechme se překvapit.

Reklama

Další články

Načítám