Hlavní obsah
Článek

Nejvýraznější muž v reality show Farmář hledá ženu Honza Pokorný (41), který se nedávno počtvrté oženil a za sebou má už i svatební cestu, dvakrát v životě musel do protialkoholní léčebny. „Sedm let jsem byl v kuse nalitej. Už ráno jsem začínal fernetem,“ prozradil Super.cz muž s přezdívkou Indián.

„Normálně jsem chlastal. Když se mi narodila Terezka, které je dnes dvacet, tak jsem se poprvé přihlásil na léčení. A později jsem musel ještě jednou. Vždyť kvůli jízdě pod vlivem alkoholu mě několikrát chytli policisté a přišel jsem párkrát o řidičák,“ vzpomíná na život bouřliváka Pokorný. Kolik mu ale policisté kdy nadýchali, to už si nevybaví. Nikdy však prý neměl jiné oplétačky se zákonem.

Honza, který nám také tvrdil, že Lenka, s kterou se vyspal ke konci reality show, je nastrčená Primou, má za sebou tři nepovedená manželství. Svou roli v tom sehrál alkohol, ale také prý znamení zvěrokruhu.

„Sám jsem Vodnář, ony všechny byly Lvice. Mezi těmito znameními to pěkně jiskří, což je fajn na začátku vztahu, ale není to vhodné pro reálný život. Dnes spolu komunikujeme jen sporadicky. Ale všechny si dodnes nechaly příjmení Pokorná a nikdy se už nevdaly,“ chlubí se Indián.

O všech svých životních peripetiích informoval i svou novou ženu. „Když se muž a žena seznamují, snaží se dělat lepšími. My se našli na seznamce, ale nevěřili jsme, že bychom to dali dohromady, tak jsme k sobě byli upřímní. Víme o sobě úplně všechno, nemáme se čím překvapit,“ dodala hvězda Farmáře, který hledá ženu. Indián to na zesnulou Olí a další uchazečky o jeho srdce rozbalí opět v pondělí na Prima family ve 21:20.

Reklama

Další články

Načítám