Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odloučená manželka Leoše Mareše (47) je zase sama a je vidět, že jí bývalý milenec, jemuž dala kopačky, rozhodně nechybí. Monika Marešová (49) bez udání důvodu ukončila vztah s bývalou hvězdou Novy Petrem Casanovou. V sobotu, když se zastavila na pražském půlmaratonu, vypadala spokojeně a byla hodně bujná. Děti odložila ke svým rodičům a chystala se na dámskou jízdu.

Když se podíváte na Moničiny fotografie, je skoro nepochopitelné, že právě ona neuspěla při konkurzu do VIP zpráv. Ale kdyby bylo nutné z jakéhokoli důvodu nahradit Jiřího Pomeje, je jasné, kdo je na řadě. Tak rozvernou gestikulaci, kterou na startu předvedla, když měla fandit štafetě dětí z dětských domovů, by snad nezvládl ani on.

Monika spolu s dalšími známými tvářemi přišla na pražský Hervis půlmaraton podpořit zástupce dětských domovů z Tišnova a Kroměříže, jejichž patrony, kteří se běhu také účastnili, byli Petr Vágner a Hanka Kynychová.

Herec a moderátor Petr Vágner běžel s domovem z Tišnova a pět kilometrů uběhl bez problémů a ve velmi dobrém čase. "Dokonce jsem některé závodníky, kteří vypadali na profíci, předběhl. Z toho jsem měl opravdu velkou radost," pochvaloval si záchranář z Ordinace v růžové zahradě.

Hanka Kynychová běžela závod podruhé. Vloni, kdy bylo mnohem hezčí počasí, si závod více užila. Letos, kdy vybíhala po poslední předávce štafety, byla úplně zmrzlá. Medaile na krku jí pak ale zase dodala energii a navíc na trati i na startu potkala spoustu klientů, a dokonce i kolegyni z fitka. Hanka má maraton ráda, protože má pocit, že Praha patří jí a moc si to užívá a hlavně ji těší, že sponzor maratonu podporuje její charitativní projekt Hejbejte se a zpívejte a Nadační fond Hanky Kynychové.

Reklama

Další články

Načítám