Hlavní obsah
Článek

Britský zpěvák a člen znovuobnovené chlapecké kapely Take That Robbie Williams zažívá krásné období. V osmatřiceti letech se stane poprvé otcem. Po létech bouřlivého života plného alkoholu, řádění a náhodných milenek se před sedmi lety usadil po boku herečky Aydy Field (32), se kterou se v roce 2010 oženil. Právě kvůli ní přestal dokonce i kouřit, a to byl zvyklý na tři krabičky denně. Je vidět, že americká herečka s tureckými kořeny má na Robbiho ten nejlepší vliv. Robbie se navíc přiznal, že je poslední dobou pořád naměkko a dojímají jej i reklamy s dětmi.

Dřívější bouřlivák dokonce řekl, že když poprvé spatřil ultrazvukové snímky jejich miminka v maminčině bříšku, s Aydou se oba rozplakali.

Nebyl by to ale Robbie, kdyby radostnou zprávu nesdělil světu s určitou dávkou nadsázky a vtipu: „Hej, kamarádi, tajil jsem před vámi jedno tajemství. Já a Ayda budeme už letos máma a táta!!! Měli jsme sex! A vyšlo to!“

„Prostě jsem se zamiloval do toho malého človíčka v maminčině bříšku… nemůžu se dočkat, až budu táta. Právě pláču,“ netajil se se svými niterními pocity Robbie na sociální síti.

Reklama

Další články

Načítám