Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský trhák Titanic měl v úterý v Londýně svou premiéru ve 3D formátu. Královnou večera se stala herečka Kate Winslet (36), která vypadá lépe, než kdy předtím. Mezi slavnými hvězdami nechyběl ani režisér filmu James Cameron (57) s manželkou Suzy Amis (50). Ta na rozdíl od Kate doslova šokovala. Její vyzáblá postava působila velmi nezdravě.

Cameron, který mnoho lidí překvapil svým činem, kdy se spustil v ponorce až na dno Mariánského příkopu, se na červeném koberci objevil se svou chotí, která všem přítomným vyrazila dech. V dlouhých šatech, které nedokázaly zakrýt její vystouplé klíční kosti, vynikla její vychrtlá postava. Kuloáry se ihned začaly šířit spekulace, zda matku tří dětí netrápí anorexie.

Nová premiéra Titanicu byla stanovena jen pár dní před stým výročím vyplutí Titanicu na první a poslední plavbu z Anglie 10. dubna 1912. „Tvrdě jsme pracovali na tom, abychom z této konverze ve 3D udělali opravdový poklad. A řekli byste, že film byl původně takto natočen,“ podotkl Cameron. I v českých kinech se bude 3D verze Titanicu promítat – od 5. dubna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám