Hlavní obsah
Článek

Americká herečka, modelka a bývalá Playmate Shauna Sand (40) se i po čtyřicítce stále prezentuje jako v době, kdy na ní mohli muži na stránkách pánských časopisů oči nechat. Nejen, že by nevyšla ven bez precizního make-upu, ale pohodlí si neudělá ani ve chvíli, kdy jde na pláž. Načesané vlasy, make-up, miniaturní bikinky a co hlavně - boty na vysoké platformě a ještě vyšších jehlových podpatcích.

Shauna si v úterý se svým o dost mladším manželem Laurentem Homburgerem a dcerou Alexandrou vyšla k moři v Miami a pískem se několik minut brodila v botách, které jsou ideální na vyvrknutí kotníku i na zcela rovném povrchu. Jak je vidět, tuto ‚praktickou‘ záležitost se od maminky naučila i její čtrnáctiletá dcera Alexandra, která si obula rovněž lodičky na jehlách.

Bývalá manželka herce Lorenza Lamase (54) si však stále udržuje neskutečnou formu. Na sport je evidentně zvyklá, jelikož se již od pěti let věnovala baletu, který i studovala. Od třinácti navštěvovala taneční školu v Utahu. S modelingem začínala v devíti letech, když ji objevil místní fotograf a v patnácti podepsala smlouvu s agenturou Elite/Petite v New Yorku.

Plastickými operacemi upravená Sand byla v životě třikrát vdaná a je také trojnásobnou matkou. Jejím prvním manželem byl Lorenzo Lamas, s nímž má dcery Alexandru (14), Victorii (12) a Isabellu (11). Podruhé se modelka vdala za Romaina Chaventa a třetím manželem je od roku 2008 její plážový doprovod Laurent Homburger.

Reklama

Další články

Načítám