Hlavní obsah
Článek

Dlouho připravovaný koncert Davida Kollera (51), který proběhl v pondělí v Praze, a na němž spolupracoval s Agon Orchestra, se maximálně vydařil. Zpěvák zahrál a zazpíval své největší pecky a vyprodaná Státní opera ho ocenila aplausem vestoje.

Spolu s “Agonem” doprovázela Kollera i jeho kapela. Dirigent, skladatel, šéf orchestru plzeňské opery a také producent posledního Kollerova alba Teď a tady Petr Kofroň proto celý projekt označil jako sraz dvou myšlení - rockového a soudobé vážné hudby. „Jde o souboj rockové kapely, kterou se snaží dravostí, divokostí a možná bláznovstvím přehrát soubor klasických nástrojů,“ řekl Kofroň, který koncert dirigoval.

Nechyběli ani hudební hosté, kterými byli zpěvačka a Kollerova dlouholetá kamarádka Lenka Dusilová, s níž zpěvák spolupracoval již v dobách Lucie, a violoncellista Jiří Bárta. Další koncerty Kollera čekají počátkem dubna v Brně a Plzni.

Sehnat lístky na pražský koncert se ukázalo jako često pořádný problém. Po lístcích se totiž záhy zaprášilo, a tak musel dokonce Koller se svým managementem pro fanoušky udělat speciální soutěž o lístky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám