Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý díl pěvecké soutěže Hlas Česko Slovenska skončil velmi napínavě. Pořad se zastavil v momentu, kdy se mělo rozhodnout, jestli rebelka Simona Fehérová bude postupovat v soutěži dále, nebo jí její opilecké extempore zlomí vaz.

Teď už je jasné, že možnost za „b“ je správně. Domů pošle dredatou finalistku právě její kouč Patrik Rytmus Vrbovský (47), který jí nedokázal odpustit, že na zkoušku duetu dorazila pod vlivem alkoholu. Simona sice v zákulisí tvrdila, že požila pouze panáčka a v rozhovoru pro Super.cz zase tvrdila, že vypila jedno pivo, nikdo jí ale neuvěřil.

Aby toho nebylo málo, pustila se zpěvačka do zbytečné hádky nejen se svým koučem, ale dokonce i s jeho pomocníkem Tomi Popovičem. Známého hudebníka, který se prosadil ve Spojených státech, dokonce zesměšňovala a zpochybňovala jeho fungování v roli poradce.

„A kdo jsi ty," obořila se do Simona do Tomiho ve videozáznamu, který neuvidíte na televizních obrazovkách.

„Když budu spolupracovat s lidmi v mém týmu, potřebuju, aby to klapalo jak hodinky. Potřebuju profesionální přístup, potřebuju, abychom byli na jedné lodi. Nelíbí se mi, že Simona přišla pod vlivem alkoholu na korepetice a chovala se úplně bez respektu," říká Rytmus, který vyznává pravidlo, že k úspěchu v showbyznysu nestačí jen talent, nýbrž je nutná i disciplína a profesionální přístup.

Od dobře informovaného zdroje ze zákulisí jsme se dozvěděli, že Rytmuse od jeho rozhodnutí odrazovala většina členů štábu. To nám později potvrdil i sám režisér Pepe Majeský: „Vzniklou situaci jsem s Patrikem řešil. Chápu jeho důvody k tomuto rozhodnutí a plně ho respektuji. Patrik je profesionál a ví, o čem mluví."

Fehérová jistě lituje, že po výběru naslepo nezvolila za svého kouče raději Michala Davida, jak měla původně v plánu. Otázkou je, jestli by dřív nebo později nedošlo ke stejné situaci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám