Hlavní obsah
Článek

Když se herečky Veronika Nová, Miluše Bittnerová a Jaroslava Obermaierová sešly na jednom place se svými mazlíčky, byly v šoku. Všechny jsou totiž majitelkami pejsků, kteří vypadají, jako by je naklonovali. A to ani nejsou stejné rasy. "Já mám pinče, holky krysaříky, ale koukám, že mezi nimi není rozdíl," divila se Veronika Nová.

Ta svoji Abigail dostala k Vánocům od přítelem Michala Kavalčíka alias Rudy z Ostravy. "Říkala jsem mu, že žádného psa nechci. Co bych s ním dělala, kdybychom se rozešli? No a tak mi ho stejně dal a za čtrnáct dnů byl mezi námi konec. Kamarádi mi říkají, že aspoň že to nebylo dítě," svěřila Super.cz Veronika.

I když se v médiích probíralo, že mají fenku Abigail ve střídavé péči, není to prý pravda. "Je to můj pes a tak ho mám já. Jen když má Michal u sebe syna Alexka, který Abbi miluje, tak jim ji půjčím. Anebo když má Michal čas a já musím na zájezd, tak ji přes noc pohlídá," vysvětlila.

Miluše Bittnerová má svého Tondu, kterému je pět a půl měsíce stejně jako Abigail, doma od svých narozenin. "Ale dárek to nebyl. Původně jsme ho s manželem chtěli dát rodičům, kterým umřel minulý pejsek, k Vánocům. Tenkrát ale nechtěli, tak zůstal u nás. Jsem pyšná hlavně na jeho barvu, která je neobvyklá. Vypadá jako hyena, ale je to odstín merle," svěřila pyšně.

Jaroslava Obermaierová má tříletou Parisku od syna. "Je skvělá, ani neštěká, takže ji mohu mít v herecké šatně a jezdím s ní i na zájezdy, je zvyklá na auto i na ten šrumec okolo," uzavřela herečka.

Reklama

Další články

Načítám