Hlavní obsah
Článek

Americký herec Eddie Murphy (50), kterého jste mohli vidět například ve filmech Policajt z Beverly Hills, Dr. Dolittle nebo Strašidelný dům, se nálepkou hollywoodského krasavce nepyšní. Muž s obrovským komediálním talentem vyniká svým osobním kouzlem, díky kterému očaroval modelku Nicole Mitchell, s níž má pět dětí. Jejich dvě nejstarší dcery byly nedávno spatřeny v Beverly Hills, a nutno podotknout, že se mu neskutečně povedly. Posuďte sami.

Briu a Shayne paparazzi zastihli během jejich cesty do salónu krásy, kde si dopřály manikúru a pedikúru. Obě zdědily krásu po matce Nicole, která je modelkou, a v kariéře modelky svou matku následují.

Bria se minulý rok stala tváří vlasové kosmetiky Dark and Lovely. „Chtěla jsem být modelkou od doby, kdy jsem ji viděla na mole. Tohle je opravdu splněný sen," nechala se tehdy slyšet čokoládová kráska.

Eddie žil s půvabnou Nicole od roku 1988. Když už měli dvě děti - Briu a Mylese - vzali se. Rok po svatbě se jim narodila Shayne, v roce 1999 Zola Ivy a v roce 2002 Bella Zahara. S bývalou členkou dívčí skupiny Spice Girls Mel B má komik tříletou dceru Angel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám