Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) je tak nadšená z dcery Eleny Emílie, že ji neobtěžuje ani noční vstávání k miminku. "Já sama sbírám spánek po půlhodinách. Ale jsem ráda, že si malá konečně upravila den a noc tak, jako ho máme my," svěřila Super.cz Jitka.

K malé vstává třikrát až čtyřikrát za noc, ale pochvaluje si, jak jí s ní pomáhá i manžel Petr Čadek. Kojení za ni ovšem nezvládne, takže už teď musí Jitku doprovázet na akce, které začala navštěvovat po ukončení šestinedělí. Zatímco Jitka na předávání cen Zlatý chrt přebírala šek na sto tisíc korun pro nadaci Debra, které je patronkou, Petr se venku procházel s dcerkou v kočárku a čekal, až ji bude moci maminka nakrmit.

"Podobně chci zvládnout i práci. Zatím jsem slíbila v dubnu odehrát několik nedělních odpoledních představení muzikálu Bídníci. Mám tam jen hodinu na jevišti, pak umřu a mám dvě hodiny čas, než se na konci vrátím jako duch. Petr se zatím může procházet s kočárkem venku," vysvětlila herečka.

Ta je z prvního potomka tak nadšená, že by neváhala rodinu hned rozšiřovat. "Kdyby to šlo, přáli bychom si to oba. Chtěli bychom pět dětí," překvapila počtem plánovaných potomků Jitka Čvančarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám