Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Uma Thurman (53) si svého požehnaného stavu užívá plnými doušky. O víkendu se například spolu se svými dvěma dětmi a matkou vydala na dovolenou na karibský ostrov Saint Barthélemy, kde se snažila vyhnout zvědavým paparazzi tím, že pobývala na jachtě. To se jí ovšem příliš nepovedlo a fotografové celé rodince byli v patách. Pružná Uma se protahovala, plavala v moři a dokonce i z jachty skákala šipku. Je vidět, že herečka už má dvě těhotenství za sebou a nejspíš na sebe není tolik opatrná jako prvorodičky a rostoucím bříškem se příliš neomezuje.

Uma vyrazila na jachtu s matkou Nenou von Schlebrügge (71), která byla v minulosti známou mexickou modelkou a svými dětmi Mayou (14) a synem Levonem (10). Obě děti má se svým hereckým kolegou a bývalým manželem Ethanem Hawkem (41).

Hvězda filmu Kill Bill nebo Pulp Fiction čeká třetího potomka s francouzským finančníkem Arpadem Bussonem (49), ke kterému se po letech opět vrátila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám