Hlavní obsah
Článek

Že ani za volant nesedají jen samí profesionálové, dokázala Daliboru Jandovi (71) pracovnice firmy rozvážející opilé řidiče. Ta totiž podle svědků v Praze na Vinohradech ťukla do zpěvákova auta. Navíc ještě urputně zapírala i před osádkou čtyř policejních vozů.

„Neviděl jsem to, ale někteří říkají, že mi narazila do značky. Protože jsem neměl natočené, jak mi to měla udělat, policie se na to vykašlala. Paní říkala, že má ráda mé písničky, ale urputně zapírala. Kdyby přišla a omluvila se, mávnu nad tím rukou. Jestli je ale na vině a přitom lhala, měla by se stydět,“ řekl Super.cz Janda na narozeninách exmanžela Mirky Čejkové Marka Víta, na kterých s dcerou oslavenci i zazpíval.

„Hurikánovi“ naštěstí žádná škoda nevznikla. S nehodami má ale už hodně zkušeností. „Jezdím třicet let, takže jsem už boural mockrát. Většinou ale tak, že mě někdo vezl. Jednou to bylo u stadiónu Sparty, auto pak bylo naprosto na odpis. Řídil přitom prodejce aut, který mi ukazoval, jak parádně to jezdí. To auto jsem si nakonec nekoupil,“ směje se při vzpomínce Dalibor.

Ten ani netušil, že taxikářka, která tak razantně odmítala vinu za pokroucení jeho značky, při odjezdu málem nabrala i zadek dodávky městské policie…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám