Hlavní obsah
Článek

Herec Roman Skamene (69), kterému největší slávu v životě přinesly filmy Tankový prapor a Princ a chuďas, se konečně rozhodl něco dělat se svým pijáctvím. Alkoholové průšvihy ho dostaly až na samé dno a díky své nespolehlivosti ztrácel i kamarády a práci. Tomu je ale konec. „Sekl jsem s tím,“ dušuje se maličký herec, který už nechce být všem jen pro smích.

Má za sebou excesy, že by se jeden styděl. V opilosti se na dovolené pokálel, jednou dokonce napadl pod vlivem panáků i fotografa, častokrát nedorazil do práce střízlivý. Novináři mají víc jeho fotek pod vlivem alkoholu než těch, na kterých je střízlivý. To by se ale snad už mohlo změnit.

„Mám z Romana hroznou radost. Měl s pitím problémy, ale svatosvatě mi slíbil, že už s tím skončil,“ potvrdil Super.cz Skameneho velký kamarád Marek Vít. Že to myslí muž, jemuž alkohol změnil vizáž k nepoznání, vážně, bylo vidět i na oslavě Vítových 41. narozenin. „Roman pařil tak, že si dal jahodový džus. A v jedenáct šel domů. Úplně se změnil. Vypadá mnohem líp, začal se i dobře oblékat. Je fajn, že to s tou abstinencí myslí vážně a snaží se něco dělat,“ říká Vít.

Roman Skamene ale nebyl zdaleka jediným hvězdným hostem jeho pátečního mejdanu. Dorazil například i Miroslav Etzler, Petr Hapka, čím dál i za hranicemi slavnější hudebník Eddie Stoilow, Felix Slováček, Dalibor Janda, Pavel Trávníček, Zdeněk Srstka, Yvetta Blanarovičová, Nikol Štíbrová, Domenico Martucci, Michael Foret a desítky dalších slavných. A hlavně desítky známých fotbalových internacionálů, pro které byla akce příležitostí k otevření jarní sezóny All Stars fotbalového týmu.

„Jsem nadšený z toho, jak byl klub natřískán mými kamarády. Tolik jich nemá ani dvojnásobná držitelka TýTý. Spíš naopak. Brzy bude slavit padesátiny a tam jí asi popřeje Luba Skořepová a jen pár dalších, kteří jí ještě věří,“ rýpl si do exmanželky Mirky Čejkové (62), s níž vede po rozvodu vleklou soudní bitvu, fotbalový manažer Marek Vít. Tomu byla celý večer po boku jeho láska Kateřina. „Vidíte, nemá žádné moncly! Jsme totiž normální lidé, vůbec se nehádáme. Je to deset měsíců, co jsem odešel od té hysterky, a je mi skvěle. I kvůli tomu, kolik lidí mi na mé narozeniny přišlo vzdát úctu,“ dodal Vít.

Reklama

Další články

Načítám