Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdo by si nepamatoval na začátek kariéry Lucie Vondráčkové (44) v dětském pořadu Marmeláda? Lucie jej uváděla už jako malá holka a i díky uvádění podobného pořadu Kečup se z ní tehdy stal idol všech dětí. O osmnáct let později má těžkou konkurenci.

„Pořad se jmenuje Zóna 5Angels a poběží na TV Barrandov od dvacátého května. Holky budou vybírat videoklipy a v každém dílu budou mít jednoho VIP hosta. Nejmladší slečně ve skupině je jedenáct, tak se domnívám, že se z 5Angels stanou nejmladší moderátorky v Evropě,“ řekl Super.cz manažer skupiny Michal Mertl.

Součástí pořadu, který v českých televizích dlouho chyběl, budou i reportáže, poradna, ve které se bude radit, jak sbalit kluka nebo holku, módní trendy, ankety a soutěže. Zóna 5Angels se bude kromě prázdnin vysílat každou neděli v půl deváté ráno.

Kromě toho slečny nazpívaly úvodní píseň pro nový celosvětový seriál Winx Club, který také poběží na Barrandově. „Televize s nimi má velké plány. Chce jim svěřit i moderování některého z hlavních večerních pořadů,“ dodal manažer skupiny, k jejichž velkým fanouškům patří i Michal David nebo Karel Gott s dcerami.

Reklama

Další články

Načítám