Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V prvním díle nové řady pořadu Výměna manželek bylo pořádně dusno. Rázná manželka Michaela se dokonce neostýchala dát svému muži před celým národem pořádnou facku doprovázenou sprostými nadávkami. Jak tohle manželství nakonec dopadlo?

Sedmadvacetiletá Michaela nemá se svým mužem Tomášem dobré vztahy. Na manželovi jí vadí hlavně jeho laxnost a neschopnost uživit rodinu. „Jsem nezaměstnaný a registrovaný na pracovním úřadě. Nic mě nebaví, nejradši bych byl pořád doma,“ neskrývá Tomáš svůj přístup k sehnání práce.

„Manžel nechodí na brigády, nemá práci. Zkrátka nemá stálý příjem a chlap má přece živit rodinu. Buď se to změní natolik, že to půjde, nebo si sbalím svých pár švestek a ukončím to,“ dušovala se.

Jenže skutek utek´. Druhá manželka, s níž si Michaela na deset dní vyměnila roli, totiž uvedla, že se u Sirotkových nic nezměnilo a nejen, že nepracuje Tomáš, ale příjem nemá ani jeho rázná žena. „Aktuálně je to u nich stále jako na houpačce. Navíc jejich finanční poměry jsou prazvláštní. Ani jeden z nich nepracuje,“ práskla Vendula Klubalová, která si pochvaluje, že jí a jejímu muži Výměna naopak prospěla. „Víc se bavíme, dokážeme se shodnout a vyjít si vstříc,“ svěřila se.

Reklama

Další články

Načítám