Hlavní obsah
Článek

A máme tu dalšího opilce v Hlase. Již jsme vás informovali, že minulý týden dorazil na korepetici duetu s několika promile alkoholu v krvi zpěvák Imrich Tengeri (29). Nyní tu máme stejnou situaci jako přes kopírák. Opět stejné místo, opět alkoholový odér a opět vše řeší rozzlobený kouč Patrik Rytmus Vrbovský (47).

Na zkoušku s koučem a jeho poradcem přišla v pohrouženém stavu Simona Fehérová. Přestože Rytmus byl přesvědčený, že z dívky táhne alkohol, ona to popírala. Rytmusův poradce Tomi Popovič navrhoval dokonce dechovou zkoušku, aby se ukázalo, kde je pravda. Situace se vyhrotila a Simona dala svému kouči najevo despekt.

„V té chvíli jsem měl pocit, že mi lže do huby, přišla opilá, měl jsem pocit, že pohrdá touto soutěží, že nerespektuje názory druhých a chovala se, jako kdyby vydala pět alb,“ řekl Rytmus.

Simona se nijak netajila tím, že nemá disciplínu. Konflikt neurovnal ani Tomi Popovič, který se snažil Simoně vysvětlit, že útočením ničeho nedosáhne. Nedělní Souboj tak bude velmi vyhrocený. Simona nastoupí proti Michalu Chrenkovi a bude jen na Rytmusovi, koho si ve svém týmu ponechá dál.

Má Simona šanci napravit svou reputaci a dokáže přiznat, že přestřelila?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám