Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Chantal Poullain seznámila před téměř třemi desítkami let s Bolkem Polívkou (74), netušila, že se Česko stane jejím osudem i poté, co jejich manželství skončí. Chantal je s Bolkem, s nímž má syna Vladimíra, dávno rozvedená, ale pořád žije v Praze a její francouzský šarm je zde velmi oceňován.

I když už jí táhne na šedesátku, patří k nejlépe oblečeným dámám, které dokáží svůj outfit doplňky jako jsou šály, šperky, kabelky a brýle pozvednout k dokonalosti. Super.cz Francouzku požádal, aby prozradila svůj recept na to, jak vypadat jako ona.

"Já trendy nesleduji. Nezáleží na tom, zda si obléknete Chanel, ale jaká jste uvnitř. Důležitá je vnitřní krása," dá se shrnout to, co řekla do kamery. Poslechnout si ale její souvislý projev v češtině je každopádně zajímavé. Od doby, kdy s exmanželem v roce 1987 natočila film Šašek a královna, se její čeština výrazně nezměnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám